Tehát indítsuk újra az utazást

Tehát indítsuk újra az utazást

Üdvözöljük! 

Ezzel a levéllel szeretnénk gratulálni Önöknek, partnereinknek, hogy megtették az első lépéseket az e fájdalmas lezárásból való kilábalás felé. Szerencsére egyszer minden véget ér. Ez a lakosság és a gazdaság, ezen belül különösen az utazási piac számára egyaránt nehéz időszak volt.

RateHawk Blog
960
less than a minute

Ilya Kravtsov
Ügyvezető igazgató, B2B részleg Emerging Travel Group

Megtanultuk, hogyan lehet a nap 25 órájában a hét 8 napján foglalásokat törölni és visszatérítéseket küldeni. Újraalkottuk a folyamatokat, közelebbi együttműködést alakítottunk ki a beszállítóinkkal, partnereink számára egy gyorsértesítési rendszert hoztunk létre, valamint az akadályok ellenére sikeresen továbbfejlesztettük a termékünket. 

Sokan hitetlenkedve néztek ránk, és azt kérdezték, miért izgatjuk magunkat, hiszen végeredményben ez most a legkevésbé fontos. Azt mondták nekünk, hogy az általunk eddig ismert világ örökre megváltozott. Mi azonban úgy gondoltuk és továbbra is úgy gondoljuk, hogy partnereink professzionalizmusa és az emberek utazás iránti vágya, a világ felfedezésének és az új helyek meglátogatásának igénye végül győzni fog. És a kiváló minőségű és felhasználóbarát B2B termékeknek mindig lesz keresete az utazási szakemberek körében.

És most a lényeg: az utazási üzletág nagyon nehéz időszak előtt áll. Elérkezett az az idő, amikor nemcsak egy adott vállalkozást, hanem egy egész ipart is újra kell indítanunk. Mindannyiunknak meg kell tanulnia, hogyan kell dolgozni és pénzt keresni az új valóságban. 

A teljes RateHawk csapat és én személy szerint is hiszem, hogy az Ön tapasztalata, munkaszenvedélye, szakértelme és lelki ereje diadalmaskodik majd e kihívás felett, és az utazási ipar újjászületik és főnixként felemelkedik, egyre jobb és nagyobb lesz.

Tehát indítsuk újra az utazást!

Vigyázzon magára és szeretteire.

Go to the top
960
less than a minute
Share with friends Share