Pokrenimo opet turizam

Pokrenimo opet turizam

Dobar dan! 

Ovim putem želim da Vama, našim partnerima, čestitam na prvim koracima ka izlasku iz ove teške blokade. Srećom, svemu uvek dođe kraj. Ovo je bio veoma težak period za svet i ekonomiju, a naročito za sektor turizma.

RateHawk Blog
1021
less than a minute

Ilija Kravsov (Ilya Kravtsov) Generalni direktor, B2B sektor Emerging Travel Group

U režimu 25/8 naučili smo da efikasnije upravljamo otkazivanjem rezervacija i povraćajima novca, modernizovali smo same procese, organizovali bližu saradnju sa dobavljačima, uspostavili sistem brzog obaveštavanja za naše partnere i, uprkos svemu, nastavili smo da razvijamo naše poslovanje.

Mnogi su nas gledali u neverici i pitali se zašto se uopšte trudimo, kome će to nešto značiti na kraju dana? Govorili su nam da je svet koji je nekada postojao zauvek nestao. Ali mi nismo gubili nadu, verovali smo i još uvek verujemo da će pobediti profesionalizam naših partnera kao i ljudska želja za putovanjima, za otkrivanjem sveta i istraživanjem novih mesta. Verujemo da će visokokvalitetni i laki za korišćenje B2B proizvodi uvek biti traženi od strane turističkih profesionalaca.

A sada ono najbitnije: turističkom sektoru predstoji veoma težak period. Došli smo do toga da treba ponovo da pokrenemo ne samo jedan posao već celu industriju. Svi mi moramo naučiti kako da radimo i zarađujemo u novoj realnosti.

Čitav tim RateHawk-a i ja verujemo da će Vaše iskustvo, želja za radom, kompetentnost kao i Vaša snaga duha prevazići ovakav izazov. Verujemo da će turistička industrija doživeti preporod, da će se uzdignuti poput feniksa i postati snažnija i veća.

Pokrenimo opet turizam!

Vodite računa o sebi i svojim najmilijima.

Go to the top
1021
less than a minute
Share with friends Share