Pojďme obnovit cestování

Pojďme obnovit cestování

Dobrý den!
 Tímto dopisem bych rád pogratuloval vám, našim partnerům, k prvním krokům v uvolňování této karantény, která nás tolik potrápila. Naštěstí se vše chýlí ke konci. Toto období bylo velmi těžké pro společnost a ekonomiku, zejména však pro cestovní ruch.

RateHawk Blog
1027
less than a minute

Ilja Kravcov
vedoucí oddělení B2B Emerging Travel Group

Zvládali jsme rušení rezervací a vracení záloh v nouzovém režimu téměř 25 hodin denně 8 dní v týdnu. Přenastavili jsme procesy, navázali jsme užší spolupráci s dodavateli, vytvořili jsme systém rychlého oznámení partnerům a i navzdory obtížím jsme pokračovali v rozvoji našeho produktu. 

Mnozí se na nás s nedůvěrou dívali a ptali se: nač se snažit? Koho teď zajímá cestování? Říkali nám, že svět už nikdy nebude stejný. Ale my jsme věřili a nadále věříme, že profesionalita našich partnerů a lidská touha cestovat, poznávat celý svět a mít nové zážitky nakonec zvítězí a že vysoce kvalitní a uživatelsky přívětivé produkty B2B budou vždy žádané mezi profesionály cestovního ruchu.

A teď k hlavní myšlence tohoto dopisu. Cestovní ruch prochází velmi těžkým obdobím. Je na čase restartovat ne jen samotný byznys, ale celé odvětví. Všichni se musíme naučit, jak pracovat a vydělávat v nové realitě. 

Celý tým RateHawk i já osobně věříme, že vaše zkušenosti, chuť k práci, kompetence a síla ducha umožní překonat současné potíže. Cestovní ruch se opět zrodí a zvedne se jako bájný Fénix, bude se zlepšovat a expandovat.

Pojďme obnovit cestování!

Opatrujte se, chraňte sebe i své blízké.

Go to the top
1027
less than a minute
Share with friends Share