Nastavimo putovanja

Nastavimo putovanja

Poštovani,

Ovim dopisom želim čestitati vama, našim partnerima, na prvim koracima u izlasku iz ove krizne situacije. Srećom se sve polako završava. Ovo razdoblje je bilo veoma teško za društvo i gospodarstvo, a posebno za tržište putovanja.

RateHawk Blog
1158
less than a minute

Ilija Kravcov
rukovoditelj sektora B2B Emerging Travel Group

Naučili smo kako upravljati otkazima rezervacija i povratom novca , doslovno 25 sati dnevno, 8 dana u tjednu. Promijenili smo konfiguraciju procesa, uspostavili bližu suradnju s dobavljačima, kreirali sustav brzog obavještavanja naših partnera i unatoč poteškoćama nastavili razvijati naš proizvod.

Mnogi su nas gledali s nepovjerenjem  i pitali zašto se truditi? Koga sad zanimaju putovanja? Govorili su nam da svijet više nikad neće biti isti. Ali smo vjerovali i dalje vjerujemo da će profesionalnost naših partnera i ljudska želja za putovanjima, otvaranjem svijeta i doživljavanjem novih osjećanja pobijediti te da će visokokvalitetni B2B-proizvodi uvijek biti traženi od strane turističkih profesionalaca.

 A sad na glavnu ideju ovog pisma. Turistička industrija prolazi kroz veoma teško razdoblje. Došlo je vrijeme ponovo pokrenuti ne samo jedan segment već i cijelu industriju. Svi moramo naučiti raditi i zarađivati novac u novoj realnosti.

Cijeli tim RateHawk i ja osobno vjerujemo da će vam vaše iskustvo, želja za radom, stručnost i snaga duha omogućiti da prevladate trenutne poteškoće. Turistička industrija oživjet će i rasti poput feniksa, postajući još boljom i većom.

 Nastavimo putovanja!

 Čuvajte sebe i svoje najmilije.

Go to the top
1158
less than a minute
Share with friends Share